Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Alles begint bij luisteren

boekenfeest

Radio 1 Sessies

album van de week

ontbreekwoordenboek

De Zomer van

Jasper Steverlinck had ooit een rol in een 3D-film

ma 11 jun. - 8:42

In de eerste aflevering van 'De Zomer Van 2018' zocht zanger Jasper Steverlinck muziek met een link naar boeken en films. Zelf speelde de frontman van Arid ook al twee keer mee in een film. In 'Groenten uit Balen' had hij een cameo als zanger, maar in 2001 speelde hij al een rolletje in de 3D-kortfilm 'Haunted Castle'.
Jasper Steverlinck

Het was al een tijdje geleden dat Jasper Steverlinck de beelden nog gezien had. “Dat is tot stand gekomen in een paar uren. Ze hadden mij eerst gevraagd voor de vertelstem, maar ik moest dan ook voor een green key staan.” Steverlincks stem werd niet alleen gebruikt voor de narratieve stukken, de animatiefilm bevat ook muziek van Arid, die live opgenomen werd in de AB. In een andere scène hoor je Steverlinck de aria ‘La Donna è Mobile’ zingen.

‘Haunted Castle’ werd geregisseerd door de Belg Ben Stassen en werd daarna in internationale 3D-cinema’s vertoond. De film heeft een Faust-achtige sfeer en vertelt het verhaal van een rockende kasteelheer.

Wie benieuwd is naar Jasper Steverlinck in 3D, kan de film op YouTube terugvinden. Je hebt er wel een groen-rood brilletje voor nodig.

Beluister hieronder het fragment in 'De Zomer Van 2018':

Lees ook:

Blijf op de hoogte

Ontdek de beste podcasttips, beluister het meest recente nieuws en doe mee aan exclusieve acties.

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet