Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Alles begint bij luisteren

boekenfeest

Radio 1 Sessies

album van de week

ontbreekwoordenboek

De bende van Annemie

“Je hebt geen woestijn nodig om de stilte te vinden”

wo 22 feb. - 1:52

Kristel Verbeke, manager van de nieuwe K3, vindt dat je stilte en rust niet altijd te ver moet zoeken. "Iets gaan drinken met vriendinnen kan deugd doen. Het klinkt een beetje cliché, maar toch werkt het.”
“Je hebt geen woestijn nodig om de stilte te vinden”

2010 was een hectisch jaar voor Kristel Verbeke. ‘Hallo K3’ werd opgenomen en ze was mama van twee jonge dochters. “Mama zijn en carrière maken: dat is niet simpel. Op een bepaald moment vroeg ik me af: wat wil ik nog in mijn carrière?”

Kristel was toe aan een time-out. Samen met een goede vriendin besliste ze naar de Sinaïwoestijn te trekken om acht dagen lang- in stilte- bij de bedoeïenen te leven. Ze keek enorm uit naar haar geplande me-time. Gene Thomas, haar man, begreep er helemaal niets van. Na veel moeite kon ze hem eindelijk overtuigen.

Het stond in alle kranten: “Kristel ruilt man en kinderen in voor woestijn!"

De dag voor hun vertrek, barstte de IJslandse vulkaan Eyjafjallajökull uit. Alle vluchten vanuit Zaventem waren afgelast. "We dachten: morgen is dat opgelost! Maar de volgende dag konden we nog altijd niet weg. Dus beslisten we iets anders te doen!" Via een kennis kregen ze de sleutels van diens villa in Saint-Tropez. In de grootste luxe.

Het contrast kon eigenlijk niet groter zijn

“We hebben toen in ons woestijnplunje een week lang in Sint-Tropez geflaneerd, we hadden niet eens de moeite gedaan om onze valies opnieuw in te pakken.” Tijdens die week ontmoette ze zelfs de Franse modeontwerper Karl Lagerfeld.

“Het was een fantastische week. We hadden onze yogamat mee en ik heb stilte kunnen inlassen." Daar kwam Kristel tot het besef dat ze geen woestijn nodig heeft om stilte te vinden. "Je moet het allemaal niet zo ver gaan zoeken. Iets gaan drinken met vriendinnen kan ook deugd doen. Het klinkt een beetje cliché, maar toch werkt het.”

Lees ook:

Blijf op de hoogte

Ontdek de beste podcasttips, beluister het meest recente nieuws en doe mee aan exclusieve acties.

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet