Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Alles begint bij luisteren

Radio 1 Sessies

Afbeelding van het programma: Ayco

Ayco

Jonathan Jeremiah live bij Ayco

do 22 sep. - 17:04

Jonathan Jeremiah schuift aan bij 'Ayco'. Hij praat over zijn plaat 'Horsepower For The Streets' en over de pandemie. Die periode heeft een grote invloed gehad op het album. "Ik vond het fijn om tijd door te brengen met mijn gezin. Anderzijds was het ook een periode van gepieker", aldus Jeremiah.  
Jonathan Jeremiah
© VRT

Met 'Horsepower on the streets' wil Jonathan Jeremiah hoop verspreiden. "Ik ben altijd een optimist", reageert Jeremiah als hij het heeft over de pandemie. "Het was een moeilijke periode maar het gaf ons de kans om onze kinderen dingen aan te leren." 

Het album werd gemaakt voor en tijdens de pandemie. Voor de uitbraak van het coronavirus was Jeremiah in Frankrijk aan het toeren. Britse soul-folkzanger ging naar verschillende steden en liet er zich inspireren. "Het was een fantastische trip. Maar toen kwam 'corona'. Tijdens de pandemie schreef ik dan weer meer over familie en de lockdown. De nummers op het album veranderen dus op een manier."

'Horsepower on the streets' gaat over hoop. "Ik wilde een dansnummer maken nu we terug vrij zijn", legt Jeremiah uit. "Dansen kan ik niet", antwoord hij Ayco's volgende vraag.
Prachtige nummers maken kan hij gelukkig wel.

 

Lees ook:

Blijf op de hoogte

Ontdek de beste podcasttips, beluister het meest recente nieuws en doe mee aan exclusieve acties.

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet