Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Alles begint bij luisteren

Radio 1 Sessies

album van de week

ontbreekwoordenboek

Afbeelding van het programma: Hautekiet

Hautekiet

Jouw flauwe moppen zijn geld waard! Bestel nu jouw Flauwemoppensticker

do 30 nov. - 1:22

Vraag: Wat hebben een landschapskantoor, een bouwwerf en een trouwfeest gemeen? Antwoord: er wordt al eens een flauwe mop verteld. Vanaf nu kunnen die moppen geld opbrengen. Voor Music for Life!
Kleef de sticker en maak van elke pot een flauwemoppenpot for life.

Van 4 tot 24 december moedigt Radio 1 schaamteloos het vertellen van flauwe moppen aan. Maar je stopt wél 1 euro per flauwe mop in de Radio 1 Flauwemoppenpot voor De Warmste Week van Music For Life.

Hoe het werkt?

  • Zet een Radio 1 Flauwemoppenpot op je bureau, in de kantine van de sportclub of op een familiefeestje en hou je ogen en oren goed open
  • Betrap je een collega, vriend of familielid op een flauwe mop? BINGO! Hij/zij moet 1 euro in de Radio 1 Flauwemoppenpot stoppen.
  • Je kan ook meteen een tienbeurtenkaart kopen als cadeau voor je collega, vriend of familielid. Ideaal voor onder de kerstboom straks!
  • O ja, wat is de verleden tijd van komkommer? Kwamkwammer! Ook het tarief voor flauwe woordspelingen is 1 euro!

Meedoen?

  1. Vraag je flauwemoppensticker nu aan en kleef hem op eender op eender welke (spaar)pot. Je kan via hetzelfde bestelformulier ook tienbeurtenkaarten aanvragen om cadeau doen aan vrienden, collega's of familie! Dan stop jij 10 euro in de pot en kunnen zij 11 keer gratis een flauwe mop tappen.
  2. Registreer jouw flauwemoppenpot bij Music for Life om er zeker van te zijn dat je geld bij Te Gek?! terecht komt. Hoe? Volg het stappenplan.

Goede doel

De opbrengst gaat integraal naar Te Gek!?, een van de meer dan 1.000 goede doelen van de Warmste Week van Music For Life. Te Gek?! maakt geestelijke gezondheid bespreekbaar en streeft naar een juiste kijk op mensen met psychische problemen.

Wat is een flauwe mop?

Een flauwe mop ontlokt een pijnlijke stilte of een meewarige glimlach.

Tenzij de mop verteld wordt met een ongelooflijk gevoel voor timing, met de juiste intonatie en de goede mimiek. Denk aan Jeroen Meus of Ben Crabbé. Dan staat een flauwe mop garant voor een stevige lach. Maar ook dan mag de moppentapper 1 euro schenken aan de Warmste Week van Music For Life.

Bij twijfel beslist de meerderheid van de groep.

Lees ook:

Blijf op de hoogte

Ontdek de beste podcasttips, beluister het meest recente nieuws en doe mee aan exclusieve acties.

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet