Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Alles begint bij luisteren

Radio 1 Sessies

album van de week

Interne Keuken

Koken met de kettingzaag

za 31 jan. - 0:22

Benny Haesebrouck geeft vanavond, in het kader van een horrorfestival, een lezing in Turnhout. Dat alleen al. Turnhout.
Koken met de kettingzaag

De titel van zijn lezing is: Koken met de kettingzaag. Die titel geeft blijk van gevoel voor humor. Dat is typisch voor horrorfans. Er mag al eens gelachen worden tijdens het decapiteren.

Wie bang is om naar Turnhout te gaan, die kan vanavond gewoon rustig thuis blijven. Wachten tot er wordt aangebeld. (grijnslachje) Mocht u niet zijn afgeslacht – niet dat we zoiets verwachten, maar toch, stel dat het niet gebeurt – dan kan u Benny morgen op de radio horen vertellen over zijn grote liefde: de kettingzaag. Naar het schijnt kan je er ook bomen mee vellen.  

Nu is 'Benny' wel een beetje een rare naam voor een horrorkundige, vinden wij. Dat klinkt eerder als een brave buurjongen, zo eentje van wie je niet meteen verwacht dat hij kickt op bloed en bijlen. Nu je het zegt: ‘Benny‘ is de perfécte naam voor een horrorkundige.

Wijzelf zijn niet echt liefhebbers van het genre. En niet omdat we niet durven. Wij vinden griezelfilms in het beste geval onnozel en anders ziek. Wie kijkt daar nu naar? Als wij zin hebben om bang gemaakt te worden, dan volgen we het nieuws wel.

Anderzijds. Zo'n Cécile de France met een betonzaag. Dat is wel sexy, ja. Misschien moeten we ons toch zorgen beginnen maken.


 

Nu beluisteren? Klik hieronder. Downloaden? Hier rechtsklikken en Opslaan als...

Lees ook:

Blijf op de hoogte

Ontdek de beste podcasttips, beluister het meest recente nieuws en doe mee aan exclusieve acties.

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet