Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Alles begint bij luisteren

Radio 1 Sessies

Afbeelding van het programma: Nieuwe Feiten

Nieuwe Feiten

Lacoste in pr-nachtmerrie door Breivik?

wo 7 sep. - 17:49

Lacoste in pr-nachtmerrie door Breivik?

We weten niet hoe dat bij u zit, maar ons was het nooit opgevallen dat Anders Behring Breivik altijd een rode polo van Lacoste draagt. Breivik wilde eigenlijk in uniform verhoord worden, maar dat mocht niet.

Enfin, mensen met  meer oog voor merken hebben het wel - euh - gemerkt. "De waanzin heeft een verontrustend vertrouwd gezicht, en dat gezicht lacht de wereld vriendelijk en beleefd toe. Het kwaad ziet eruit als dertien in dozijn. Ik word daar koud van. Ik realiseer me dat ik geen truien van Lacoste heb, en ik bedenk me prompt dat het feit dat ik me dat zo ongeveer automatisch realiseer tamelijk bizar is. Maar misschien ben ik wel niet de enige."

Lacoste wenst zich begrijpelijkerwijze te dissociëren van de massamoordenaar en zou volgens de krant Dagbladet de Noorse politie in dat verband een brief hebben gestuurd. Of ze erop willen toezien dat Breivik geen Lacoste meer draagt als hij in het openbaar verschijnt. Een politiewoordvoerder bevestigt door Lacoste te zijn benaderd maar doet verder geen uitlatingen over de aard van het verzoek.

Lees ook:

Blijf op de hoogte

Ontdek de beste podcasttips, beluister het meest recente nieuws en doe mee aan exclusieve acties.

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet