Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Alles begint bij luisteren

Radio 1 Sessies

album van de week

Afbeelding van het programma: Hautekiet

Hautekiet

"Liefste NMBS, misschien kunnen jullie de digitale weg inslaan?

wo 7 sep. - 8:23

Enkele weken geleden verloor luisteraar Kristof D'hanens zijn portefeuille op de trein. Pas vijf dagen later kwam hij via een brief te weten dat de NMBS die portefeuille ook effectief terugvonden had. Waarom stuurden ze hem geen mailtje? Het had hem een calvarietocht langs banken, politiekantoor en gemeentebestuur kunnen besparen.
Wat doen jullie met die stapels e-mailadressen en gsm-nummers die jullie verzamelen via het aangifteformulier op jullie website?

De minuut van Kristof D'hanens

Liefste NMBS,

Langs deze weg wil ik jullie van harte bedanken omdat jullie mijn portefeuille teruggevonden hebben, (die ik twee weken geleden stomweg verloren was op de trein in Leuven.)

Bedankt ook aan de eerlijke vinder die mijn portefeuille de dag erna blijkbaar al in het station in Luik bezorgde. Helaas kwam ik dat heuglijke nieuws pas 5 dagen later te weten via jullie – jawel – brief.

Weet je wat ik me al dagenlang zit af te vragen?

Wat jullie doen met die stapels e-mailadressen en gsm-nummers die jullie verzamelen via het aangifteformulier dat ook ik luttele uren na de verdwijning invulde op jullie website?

Want dat was wellicht een gemakkelijkere manier geweest om me met het blijde nieuws te verrassen. En dat had me wellicht ook een calvarietocht langs politie, gemeentebestuur en banken bespaard.

Ik las dat er bij jullie miljarden bespaard moet worden.

Misschien kunnen jullie beginnen met besparen op brieven en postzegels en de digitale weg inslaan?

Nog een laatste dankuwel trouwens voor het Twitter-team van NMBS, dat me de dag zelf meteen de juiste telefoonnummers van de dienst verloren voorwerpen bezorgde. Zij hebben duidelijk de trein naar de 21e eeuw niet gemist.

 

Lees ook:

Blijf op de hoogte

Ontdek de beste podcasttips, beluister het meest recente nieuws en doe mee aan exclusieve acties.

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet