Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Alles begint bij luisteren

Radio 1 Sessies

album van de week

ontbreekwoordenboek

Wonderland

LIVE: Bad Behaviour van School is Cool!

ma 16 okt. - 5:25

De nieuwe plaat 'Good News' klinkt als een écht feestje, zo merkt Korneel op. Want ook op échte feestjes kan er een beetje gehuild worden, terwijl de glitters nog steeds in het rond vliegen.
Hanne en Johannes (School is Cool) met Korneel

Er passeert een nummer van deze band en je weet meteen: dit is School is Cool. Waar komt die eigen sound toch vandaan, lieve Hanne en Johannes? 

Ik denk dat we altijd heel veel goesting, overtuiging en passie kunnen omzetten in de muziek.

Dat al die goesting en passie er nog is, mag bijna een wonder heten. De voorbije jaren zijn niet altijd even makkelijk geweest,. De tweede plaat kreeg niet het verwachte succes en dan was er nog de trieste episode waarbij de band in een rechtzaak verwikkeld raakte met een ex-bandlid. Maar die moeilijke periode had ook haar voordelen, de bandleden kwamen een pak dichter bij elkaar.

We hebben een hele straffe verstrouwensband gekregen. Good News is ook een echte "band"-plaat, we hebben alles samen ingespeeld.

Luister onderaan hoe Johannes vertelt dat hij in het nummer Entertainment zijn sadomasochistisch kantje blootgeef en over hoe Bad Behaviour een break-up beschrijft tussen een bejaarde en zijn oude hond.

Lees ook:

Blijf op de hoogte

Ontdek de beste podcasttips, beluister het meest recente nieuws en doe mee aan exclusieve acties.

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet