Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Alles begint bij luisteren

Radio 1 Sessies

Studio France

Live: Passenger

zo 26 jun. - 22:00

In september verschijnt het nieuwe, achtste album al van Passenger. De voorafgaande single 'Somebody's love' is zo nieuw, dat we hem nog nauwelijks kennen. En toch komt Passenger zelf hem live spelen in Studio France.
Passenger - foto Jarred Seng

'Young as the morning old as the sea', zo zal het album heten dat op 23 september verschijnt. Mike Rosenberg, alias Passenger, nam het samen met producer Chris Vallejo op in Auckland, Nieuw-Zeeland. Vallejo kun je kennen als producer van INXS of Empire of the Sun. Het nieuwe album heeft een zware taak, want het volgt op 'All the little lights' uit 2012, met daarop de superhit Let her go, dat intussen meer dan een miljard views op YouTube heeft - en zo zijn er maar 25 video's wereldwijd en allertijden.

Passenger is er gerust in: "je meest recente plaat is altijd je favoriete, maar deze keer heb ik eerlijk het gevoel dat ik de nummers live kan spelen zonder me te moeten excuseren." We verwachten dan ook geen excuses wanneer Passenger vanmiddag aanschuift bij Ayco Duyster en Lode Roels om Somebody's love te spelen. Live, solo en akoestisch.

Lees ook:

Blijf op de hoogte

Ontdek de beste podcasttips, beluister het meest recente nieuws en doe mee aan exclusieve acties.

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet