Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Alles begint bij luisteren

Radio 1 Sessies

album van de week

De bende van Annemie

"Mijn leven is voorbij, zei ze."

do 20 apr. - 11:08

Sarah Vandeursen is presentatrice en zangeres van elektropopformatie Kenji Minogue. Ze vertelde in de Bende van Annemie over een angstaanjagende ervaring tijdens een liftreis door Amerika.
Sarah Vandeursen

Rond haar 23ste liftte Sarah samen met haar toenmalig lief twee maanden door Amerika. Op een gegeven moment kregen ze een lift van een koppel, Rob en Marianne. Het klikte tussen de beide koppels en die avond werden ze uitgenodigd bij hun thuis in New-Mexico. “We belandden in de middle of nowhere, op een plaats waar paarden vrij rondliepen!”

Maar toen vertelde Marianne een verhaal waardoor het vakantiegevoel plots verdween. “Ze vertelde dat ze overal gezocht werd omdat ze verwikkeld was in verschillende dubieuze praktijken. Dat ze bedreigd is geweest. Mijn leven is voorbij, zei ze.”

Die nacht sliepen ze in een garage op het landgoed van het koppel. En midden in de nacht werden ze gewekt door een auto op de oprit. “We keken naar mekaar: dit is het moment! Nu komen ze live voor onze ogen die mensen afschieten. We konden alleen maar hopen dat ze niet in de garage zouden komen kijken. Ik had niet eens de reflex om weg te lopen.”

Ik had niet eens de reflex om weg te lopen.

Maar er gebeurde niets. De volgende dag durfden ze het ook niet aan te kaarten bij Marianne of Rob. “In plaats daarvan hebben we schietles gekregen van Rob.” Voelde ze angst? “Ik voelde vooral verwarring. Gelukkig bleef het daarbij.”

 

Lees ook:

Blijf op de hoogte

Ontdek de beste podcasttips, beluister het meest recente nieuws en doe mee aan exclusieve acties.

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet