Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Alles begint bij luisteren

Radio 1 Sessies

Afbeelding van het programma: Nieuwe Feiten

Nieuwe Feiten

"Moest ik kunnen, ik sprak in dt-fouten"

ma 26 mrt. - 13:15

Sarah Vandeursen, één helft van popsensatie Kenji Minogue, verzorgt deze week het middagjournaal van Nieuwe Feiten. Maar waarover moest ze schrijven? Meningen heeft Sarah niet. Behalve over feiten, zo kan ze altijd haar gelijk halen. Zo vindt ze dat het weer in maart beduidend slechter is dan in augustus. Mocht ze toch een mening hebben die losstaat van feiten, schrijft ze die met dt-fouten zodat die ongeldig wordt.
Sarah Vandeursen heeft alleen een mening over feiten.

Gisterenmiddag  een paar uur naar het prachtige Rimini in Italië geweest via Google Streetview. Heel goed van eten en vriendelijke mensen ook. 

Ik ben vandaag opgestaan met een mening en dat was toch ook alweer een tijdje geleden.

Ik vind het belangrijk altijd 'ik vind' te zetten als ik een mening uit. Ik vind het zelfs ongehoord dat niet te doen. Ik vind dat als we allemaal zo beginnen, we nog ver van huis zijn, maar dat is persoonlijk natuurlijk. Ik vond meningen vroeger cooler, omdat niemand er een had. Ik geef alleen mijn mening over feiten, alleen zo kan ik altijd mijn gelijk halen. Zo vind ik bijvoorbeeld dat maart weerkundig gezien over lagere temperaturen zal beschikt hebben dan afgelopen augustus, allee vind ik dan, hé. Slecht weer bestaat niet, enkel slecht aangepaste regenkledij, vind ik ook. Eerlijk duurt wel heel erg lang, vind ik tenslotte.

Mocht mijn mening eens per uitzondering niet uit louter feiten bestaan, zet ik hem bewust vol met schrijffouten, zodat-ie ongeldig is. Moest ik kunnen, ik sprak in dt-fouten.

Je kan veel zeggen van ‘t verkeer, maar ‘t komt ten minste van twee kanten. We weten allemaal dat je geen weerstand mag bieden in de bocht. Vind ik persoonlijk. Maar hey, wie ben ik. Ik ben eerder een voorstander van op tijd en stond een maatschappelijk relevante vraag te formuleren, zoals; “als ik een ballonnetje oplaat over satellietbeelden, is dat ballonnetje dan te zien op die satellietbeelden?”

Uiteindelijk, zolang dat we gezond zijn.

Lees ook

Lees ook:

Blijf op de hoogte

Ontdek de beste podcasttips, beluister het meest recente nieuws en doe mee aan exclusieve acties.

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet