Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Alles begint bij luisteren

Radio 1 Sessies

Afbeelding van het programma: Nieuwe Feiten

Nieuwe Feiten

"Ook ik heb gevoelens. Zeker twee"

vr 30 mrt. - 14:24

Het is alweer tijd voor het laatste middagjournaal van Sarah Vandeursen. En ze zou het kunnen hebben over actuele dingen, maar als je je laat opslorpen door de actualiteit vergeet je al eens te leven. Dus maakt ze in haar laatste middagjournaal de tijd om iedereen, ook de luisteraar te bedanken, voor deze kans. En omdat afscheid nemen altijd moeilijk is, pitcht ze nog een idee voor een avondprogramma op Radio 1. We zullen het bekijken, Sarah. Hierboven te beluisteren.
Afscheid is moeilijk, ook voor Sarah Vandeursen.

Vrijdag 30 maart

Ik had het zo graag nog met jullie over de huidige stand van de boterberg gehad en over de relatiefheid van het woord 'crisis', als het eigenlijk altijd al crisis geweest is. Ik had nog zo graag naar een callcenter gebeld om er de nieuwste telefoon te verkopen. Maar woorden en tijd schieten tekort. Hier scheiden onze wegen, het moet ergens stoppen. En voor ons stopt het hier. Ik kan alleen maar hopen dat ik mijn punt heb kunnen maken en er gaandeweg een wederzijds begrip is ontstaan.

Ik moet nu afscheid nemen. En dat doet pijn. Want ook ik heb gevoelens. Zeker twee. En ik heb sterk het gevoel dat we hier allemaal sterker zijn uitgekomen. Hoe doen we dat toch, elke dag opnieuw. Ik zou graag van de gelegenheid gebruik maken om alle mensen bedanken die hieraan meegewerkt hebben. Bedankt, Sarah. Maar ik wil vooral ook Lieven Vandenhaute en Radio 1 bedanken voor het indrukwekkende platform dat mij werd aangereikt en het vertrouwen niet te vergeten.

Verder kan ik jullie, de luisteraars, het fantastische nieuws melden dat ik vanaf juli elke zondagavond van 22 uur tot 23 uur het programma 'Boze Dromen' mag presenteren hier op Radio 1. Het wordt een gezond aangename mix van een lach en een traan en een occasionele beschouwing over iets. Aangevuld met tal van interessante praatgasten en een streepje muziek.

En dan ga ik nu nog wat aanstalten gaan maken. Er is meer dan actualiteit, jongens. Het ga jullie goed, vergeet niet te leven!

Lees ook:

Blijf op de hoogte

Ontdek de beste podcasttips, beluister het meest recente nieuws en doe mee aan exclusieve acties.

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet