Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Alles begint bij luisteren

Radio 1 Sessies

album van de week

Afbeelding van het programma: Zandman

Zandman

Podcast 'De Lesbische Liga' maakt een Belgische special voor 'Zandman'

wo 23 mrt. - 9:17

Annefleur en Vera loodsen je door het landschap van lesbische media-aanbod heen in ‘De Lesbische Liga’ podcast. Lekker met de lesbi’s dus, maar ook met de B’s en Q’s want in de Liga is iedereen welkom. Ze bespreken de series die nu opvallen, bijzondere queer vrouwen en maken de balans op: wat is waar van wat wordt vertoond en wat zit er harder naast dan hetero’s die vragen "wie het mannetje’ in de relatie is? Voor deze 'Zandman' maakten Annefleur en Vera een Belgische special.
©De Lesbische Liga

De Lesbische Liga is een Nederlandse podcast van de NTR die gepresenteerd wordt door televisiemaker Annefleur Schipper en 3FM-dj Vera Siemons. De podcast is gericht op de representatie van lesbische, biseksuele en queer vrouwen in de media. Naast een podcast, heeft de Lesbische Liga ook een Twitter- en Instagram-account, waar 'leden van de Liga' worden aangespoord om mee te denken over onderwerpen die in de podcast aan bod komen.

De Belgische special van 'De Lesbische Liga' hoor je in Zandman op woensdag 23 maart tussen 22 en 23 uur. Of wanneer het jou past, via Radio 1 Select of onze app.

Lees ook

Lees ook:

Blijf op de hoogte

Ontdek de beste podcasttips, beluister het meest recente nieuws en doe mee aan exclusieve acties.

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet