Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Alles begint bij luisteren

Radio 1 Sessies

Stromae pakt na 3 jaar met nieuwe single uit

wo 25 apr. - 15:49

Op 27 april lanceert Stromae zijn nieuwe single 'Défiler'. Het is het eerste nieuwe werk van de Belgische artiest sinds 2015. Op Instagram pakt hij nu al met enkele teasers uit. Vrijdagochtend is de single te horen in De Ochtend.
Stromae

Fans hebben er lang op moeten wachten, maar in de nacht van donderdag op vrijdag is het zover: dan brengt Stromae voor het eerst in 3 jaar nieuw werk uit met de single 'Défiler'.

Op Instagram plaatste Stromae twee korte filmpjes om het publiek alvast warm te maken.

Op dit moment is nog niet veel over het nieuwe nummer geweten, behalve dan dat het verband houdt met "-'Capsule n° 5'. Dat is de nieuwe kledinglijn van Mosaert, het modelabel van Stromae.

8 minuten 42 seconden

'Défiler' duurt liefst 8 minuten en 42 seconden en naar verluidt is Stromae niet van plan een ingekorte versie te maken. De bijhorende clip verschijnt vrijdagochtend. Dan wordt de single 'Défiler' tijdens het programma De Ochtend voor het eerst integraal gedraaid.

Het laatste nummer van Stromae dateert alweer van september 2015. De jongste jaren deed hij het op muzikaal vlak rustig aan, onder meer nadat hij een slechte reactie had ontwikkeld op een medicijn tegen malaria.

Bron: vrtnws.be

Lees ook

Lees ook:

Blijf op de hoogte

Ontdek de beste podcasttips, beluister het meest recente nieuws en doe mee aan exclusieve acties.

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet