Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Alles begint bij luisteren

Radio 1 Sessies

album van de week

Studio France

Studio London: Radio 1 & de brexit

wo 22 jun. - 9:01

Op donderdag 23 juni richt Radio 1 de schijnwerpers helemaal op Groot-Brittannië, waar die dag het historische referendum over het lidmaatschap van de Europese Unie plaatsvindt. Studio France wordt daarom voor een dag Studio London. Er wordt donderdag trouwens niet gevoetbald in Frankrijk, zodat alle aandacht naar Groot-Brittannië kan gaan.
Studio London

Ayco Duyster, Lode Roels, Ruth Joos, David Naert en Xavier Taveirne loodsen de luisteraar van 13 uur tot middernacht door de dag die de geschiedenis van Europa kan veranderen.

Er is live verslaggeving vanuit Groot-Brittannië. Het referendum, de inzet en het resultaat worden bekeken vanuit economische, politieke en historische hoek. Er zijn gesprekken met Belgen in Groot-Brittannië en Britten in België. Steven Rombout houdt de beurzen in de gaten, en Bart Staes en Gerolf Annemans gaan in debat over de Brexit.

's Anderendaags, op vrijdag 24 juni, opent De ochtend al om vijf uur ’s morgens de deuren. De eerste reacties in binnen- en buitenland hoor je als eerste op Radio 1. Onder andere die van Karel De Gucht. Ook Hautekiet gaat dieper in op de uitslag van het brexit-referendum. Later op vrijdag is Guy Verhofstadt te gast bij Radio 1.

Lees ook:

Blijf op de hoogte

Ontdek de beste podcasttips, beluister het meest recente nieuws en doe mee aan exclusieve acties.

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet