Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Alles begint bij luisteren

ontbreekwoordenboek

album van de week

classic album van de week

Radio 1 Sessies

kies24

Wat is het evolutionair nut van tongzoenen? En hoe vertel je een onvergetelijk verhaal?

vr 9 jul. - 11:18

Geen voetbal vandaag, maar niet getreurd: boeiende programma’s genoeg op Radio 1. En ook boeiende podcasts genoeg. Over het evolutionair nut van tongzoenen bijvoorbeeld. En over de kunst van een onvergetelijk verhaal brengen. Of blijf jij je presentatie liever afsluiten met de woorden "Dat was het"?
Ek Podcast

Tijdens het EK geven we je elke dag enkele prikkelende podcasttips! Bekijk zeker eens het uitgebreide aanbod van ‘Universiteit van Vlaanderen’. Inspirerende professoren en docenten delen in lezingen van 15 minuten de spannendste inzichten uit hun vakgebied.

Wat is het evolutionair nut van tongzoenen?

Weet jij waar tongzoenen vandaan komt? Ooit gedacht dat het iets met vogels te maken zou kunnen hebben? Volgens professor Van Hooff is er wel degelijk een connectie.

Beluister hieronder de podcast van 'Universiteit van Vlaanderen' over tongzoenen (of luister via je favoriete podcast-app)

Hoe vertel je een onvergetelijk verhaal?

"Dit was mijn spreekbeurt". Een slechtere afsluiting van een presentatie is eigenlijk niet denkbaar. Neerlandicus Martijn Wackers (TU Delft en Leiden) weet alles over presenteren en leert je – met zijn eigen college als live-demonstratie – hoe je dan wél een onvergetelijk verhaal vertelt.

Beluister hieronder de podcast van 'Universiteit van Vlaanderen' over presenteren (of luister via je favoriete podcast-app)

Ontdek al de podcasts van Radio 1:

Lees ook:

Blijf op de hoogte

Ontdek de beste podcasttips, beluister het meest recente nieuws en doe mee aan exclusieve acties.

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet