Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Alles begint bij luisteren

Radio 1 Sessies

De Wereld van Sofie

Wat je liever niet geweten had

vr 20 sep. - 8:56

Gisteren ontdekte Sofie dat er op de plek waar ze al eens een broodje gaat halen, een dode kikker gevonden is in iemands baguette. Dat is het soort informatie die je liever niet wil krijgen. Hetzelfde met Jacques Brel. Fantastische muziek, vindt Sofie. Maar dan botste Sofie op filmpjes waarin Brel zijn visie over het leven en de vrouw uiteenzet. En die had ze liever niet gezien. Wat niet weet niet deert, zeggen ze dan.
panos

Zijn er zo van die dingen die jij liever niet wil weten? Laat het ons weten via dewereldvansofie@radio1.be, twitter #dewereldvansofie, de Radio 1-app, of 078/785680, sms 5680.

Luisteraar Katrien had liever niet geweten dat Michael Jackson beschuldigd is van pedofilie. Ze kan nu niet meer genieten van de muziek van haar voormalige held.

Wat als je op een dag plots te weten komt dat je vader niet je vader is. Maar dat je een donorkind bent? Reporter Brecht Devoldere sprak met een (anonieme) vrouw die dat liever niet te weten gekomen was.

Historicus Francis Weyns ontdekte dat zijn grootvaders langs moeders kant een collaboratieverleden had. Informatie die hij liever niet gekregen had, iets wat hij liever niet geweten had. Hij schreef die geschiedenis neer in het boek “De Schaduwjaren”.

Overspel van je partner, dat is ook iets wat mensen soms liever niet te weten waren gekomen. En wat als je als goeie vriend of vriendin achter het overspel van een bevriend koppel komt. Vertel je dat dan aan de bedrogen partner? Een gesprek met relatie-expert Rika Ponnet.

 

Lees ook:

Blijf op de hoogte

Ontdek de beste podcasttips, beluister het meest recente nieuws en doe mee aan exclusieve acties.

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet