Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Alles begint bij luisteren

Radio 1 Sessies

album van de week

classic album van de week

ontbreekwoordenboek

#weetikveel

#weetikveel binnenkort ook op televisie

ma 3 aug. - 1:12

Momenteel werkt Kobe Ilsen aan het nieuwe programma #weetikveel voor Eén. Iedereen weet over alles wel iets, maar vooral toch iets te weinig. Want wat weet de Vlaming bijvoorbeeld echt over burn-out? Over het viaduct van Vilvoorde? Of over slaap, de belastingen of TikTok? Over het hellend vlak van Ronquières, over het Parlement, over ons bloed? Over Stromae, Rubens, over de riool, over het mondmasker?
Kobe Ilsen

Er zijn zo veel zaken waar we veel over horen praten - maar waarbij we ook moeten toegeven dat we op heel evidente vragen het antwoord niet weten. Daar wil Kobe Ilsen iets aan doen. In #weetikveel gaat hij samen met een deskundige op zoek naar de antwoorden op de  top-of-mind-vragen die elk onderwerp spontaan doet opborrelen. Zo kan iedereen aan de koffiemachine, op de trein of op familiefeestjes zonder problemen en gênante stiltes over alles meepraten.

Het programma is gebaseerd op en geïnspireerd door het gelijknamige succesprogramma op Radio 1. Beluister hier de podcasts van dit seizoen.

Oproep

Kobe Ilsen lanceert een oproep voor zijn nieuwe programma: Zit jij met vragen over een onderwerp waar iedereen het vaak over heeft? Wil jij het fijne weten van een thema dat op het eerste zicht simpeler lijkt dan het is? Heb jij je wel eens iets afgevraagd waar niemand anders over lijkt na te denken? Stuur je vragen dan door naar #weetikveel, en de redactie zoekt het voor je uit. Vragen insturen voor het programma kan via één.be/weetikveel

Abonneer je op de podcast van #weetikveel:

Lees ook:

Blijf op de hoogte

Ontdek de beste podcasttips, beluister het meest recente nieuws en doe mee aan exclusieve acties.

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet