Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Alles begint bij luisteren

ontbreekwoordenboek

album van de week

classic album van de week

Radio 1 Sessies

kies24

De bende van Annemie

Willy Sommers: "Een kind krijgen op mijn vijftigste was een openbaring"

di 17 jan. - 10:54

Moeders op oude leeftijd krijgen al te vaak een zee van reacties over zich heen. Reacties die oude vaders nooit krijgen. Willy Sommers is 64 en vader van twee pubers. “Laat het gedaan zijn met dat gezeur over oudere moeders en vaders. Ik raad het iedereen aan.”
"Een kind krijgen op mijn vijftigste was een openbaring"

“Kinderen krijgen op mijn vijftigste was een openbaring. Het bracht een nieuwe dimensie in mijn leven.” Willy Sommers was vijftig toen hij zijn eerste kind kreeg. "Mijn grootste zorg was kinderen met mijn muzikale carrière combineren. En de vraag of ik mijn kinderen ooit zou zien opgroeien.”

Mijn grootste zorg was kinderen met mijn muzikale carrière combineren. Maar mijn vrouw heeft alles in handen genomen

Somers ging mee met de moedergevoelens van zijn vrouw Cindy. “Ze heeft alles in handen genomen.” Wanneer hij ’s nachts terugkomt van zijn optredens, staat zij op om de kinderen de papfles te geven. “Ik bevond me in een luxepositie. Alles is van een leien dakje verlopen.”

“Ik probeer me jong te houden door gezond te leven en veel te sporten. Onlangs merkte ik op dat ik rustiger met de wagen begin te rijden. Mijn gezin is mijn verantwoordelijkheid." Van negatieve opmerkingen van buitenstaanders heeft Sommers geen last. 

Ik had gehoopt de wereld te ontdekken op mijn zestigste

Het enige nadeel van vader worden op late leeftijd? "Cindy en ik kunnen minder impulsief doen. Ik had gedacht nog de wereld te zien op m'n zestigste, maar met twee pubers in huis moet je dat idee toch uitstellen."

 

Lees ook:

Blijf op de hoogte

Ontdek de beste podcasttips, beluister het meest recente nieuws en doe mee aan exclusieve acties.

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet