Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Alles begint bij luisteren

kies24

ontbreekwoordenboek

Radio 1 Sessies

album van de week

classic album van de week

Billie Eilish - 'Hit me hard and soft'

album van de week

di 21 mei - 4:45

Een album dat op vele manieren zal raken, zowel hard als zacht. Gezongen door een van de meest talentvolle artiesten van deze generatie en samen met haar broer geschreven en geproduceerd.
Billie Eilish - Hit me hard and soft

Billie Eilish Pirate Baird O'Connell is nog maar 22 en toch is 'Hit me hard and soft' al haar derde album. Ook haar meest gedurfde album tot nu toe is. Het is een geweldig divers universum van verschillende emoties, waar vele genres en stijlen samenkomen en worden verwerkt. De nummers op het album hebben allemaal iets unieks, maar horen toch samen in een groter verhaal. Je beluistert het dan ook best in zijn geheel van begin tot einde.

Met dit album probeert de Eilish ook ecologisch verantwoord om te gaan en zo weinig mogelijk afval te creëren. De plastieken omslag van de hoes is herbruikbaar en de vinylplaat zelf is volledig gemaakt uit gerecycleerd materiaal. Op deze manier zet ze zich in voor het klimaat.

In het najaar toert Billie Eilish door Canada en de VS, begin volgend jaar volgt de tournee door Australië en Europa: wel in Nederland, Duitsland en Frankrijk, maar niet bij ons.

Lees ook:

Blijf op de hoogte

Ontdek de beste podcasttips, beluister het meest recente nieuws en doe mee aan exclusieve acties.

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet