Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Alles begint bij luisteren

ontbreekwoordenboek

Radio 1 Sessies

album van de week

classic album van de week

Joesef - Permanent Damage

album van de week

do 26 jan. - 7:59

“Hello, I’m Joesef and I write, produce and sing my songs x x x x “. Joesef houdt zijn bio op Spotify kort en krachtig en laat de songs van zijn debuutalbum 'Permanent damage' voor zich spreken.
Joesef - Permanent damage

Het zit namelijk zo: Joesef heeft er een paar woelige jaren op zitten en laat zijn publiek mee kijken in zijn ziel. Een twintiger, queer, op zoek naar vaste grond onder zijn voeten (vroeger East End Glasgow, nu het bruisende South London) en zoals het gaat bij twintigers hunkerend naar vriendschap en waardering.  

En daar wringt natuurlijk de schoen. Didn’t know how (to love you), Last order en de titelsong Permanent damage... twintigers, straight or gay, queer of van welke afkorting ook, zoeken hun weg en hebben het behoorlijk moeilijk.  

Maar als het resultaat van al dat soul searchen het soort soulpop is waar wijlen Amy Winehouse met plezier haar mascarasmoel tegen zou leggen (It’s been a little heavy lately, All good) en pure popparels doet oppoppen (Just come home with me tonight, de vroegere single Joe, het uitgepuurde Blue car) dan hoor je ons niet klagen... hooguit nog een dankwoordje zeggen aan producer en co-auteur Barney Lister. Met hem (zie ook Celeste en Obongjayar) heeft Joesef nog de langste en meest intense relatie van de laatste jaren opgebouwd. Puur muzikaal dan, in een studio in Londen. Waarvoor dank.  

Lees ook:

Blijf op de hoogte

Ontdek de beste podcasttips, beluister het meest recente nieuws en doe mee aan exclusieve acties.

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet