Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Alles begint bij luisteren

kies24

ontbreekwoordenboek

Radio 1 Sessies

album van de week

classic album van de week

Jungle - Volcano

album van de week

jungle

wo 6 sep. - 10:11

Het Londense duo Jungle - Tom McFarland en Josh Lloyd-Watson - is toe aan zijn vierde album en wij aan het eerste Album van de Week van het nieuwe seizoen.
Jungle - Volcano

We leerden Jungle kennen in 2014 met hun titelloze debuutplaat en ze zetten ons meteen aan tot dansen op hun zorgvuldig uitgebouwde funky grooves. Rimpelloos was dat debuut nog niet, maar de heren McFarland en Lloyd-Watson sloten zich overtuigd (en overtuigend) aan bij het soort producties waar Mark Ronson school mee maakte: hedendaagse gladde digitale disco en soul. Feelgood music van de eerste tot de laatste noot. Niks mis mee.

Met 'Volcano' zet Jungle die weg verder, meer nog: ze zijn er zo bedreven in geworden, dat het stilaan een formule begint te worden. Maar als een formule telkens zo'n glimlach op onze lippen tovert, dan zijn we er helemaal voor te vinden. En af en toe mag het een klein beetje buiten de lijntjes dankzij features van onder meer Roots Manuva, Bas en Erick the Architect, of de meeslepende single 'I've been in love' met Channel Tres. Hier met die dansvloer.

Lees ook:

Blijf op de hoogte

Ontdek de beste podcasttips, beluister het meest recente nieuws en doe mee aan exclusieve acties.

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet