Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Alles begint bij luisteren

Radio 1 Sessies

album van de week

Win een #tisaanons-sjaal

wo 23 nov. - 10:59

#tisaanons! Deze week zie je de Rode Duivels eindelijk in actie op het WK in Qatar. Woensdag spelen ze tegen Canada. Zondag tegen Marokko. Ook een fanatiek supporter? Dan wil je misschien graag een #tisaanons-sjaal rond je nek? Wel eerst even de wedstrijdvraag oplossen om kans te maken.
#tisaanons-sjaal
© VRT

Voor het eerst wordt het WK voetbal gespeeld in de winter. Daarom koos VRT voor het iconische Wintercircus in Gent als centrale hub voor haar aanbod op radio, televisie en online.  Kom gerust eens langs. Met een mooie #tisaanons-sjaal rond je nek bijvoorbeeld.  Iets voor jou, die sjaal? Beantwoord de wedstrijdvraag om kans te maken. (Enkel de winnaars krijgen een seintje)

Lees ook

Het WK voetbal bijwonen in het Sporza Wintercircus? Boek nu je tickets

Tijdens het WK voetbal slaat Sporza zijn tenten op in het Wintercircus in het centrum van Gent. Loop er zeker en vast eens langs als je in de buurt bent. Wil je op het grote scherm naar een match komen kijken, dan heb je een ticket nodig. Boek het hier.

6 december 2022

WK-podcast: "Ik verdenk de emir ervan dat ook hij het stadion vroegtijdig verlaten heeft"

Het was - naast het sportieve - het opmerkelijkste feit van de openingsmatch op het WK in Qatar: de leegloop in het stadion. "Dat is toch een mega kaakslag voor Gianni Infantino, voor Qatar en voor de organisatie", vertelde Peter Vandenbempt in de dagelijkse WK-podcast van 'De Tribune'.

21 november 2022

Beleef het WK voetbal met VRT: #tisaanons

Op zondag 20 november begint het WK voetbal in Qatar. Geen enkel ander sportevenement zorgt voor zoveel gedeelde passie. En alleen bij VRT is het WK integraal te volgen. De publieke omroep draagt de verbindende kracht van sport hoog in het vaandel. Onder het motto ’t Is aan ons zet VRT dan ook maximaal in op die gezamenlijke beleving van het WK.

16 oktober 2022

Lees ook:

Blijf op de hoogte

Ontdek de beste podcasttips, beluister het meest recente nieuws en doe mee aan exclusieve acties.

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet