Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Alles begint bij luisteren

boekenfeest

Radio 1 Sessies

album van de week

ontbreekwoordenboek

Time Out

Win het verzamelde werk van The Divine Comedy

zo 29 nov. - 5:07

The Divine Comedy, de band rond Neil Hannon, bestaat dertig jaar. Zondag is zanger Neil Hannon te gast in ‘Time Out’, en delen we voor de gelegenheid één gelimiteerde Box Set uit met het beste van The Divine Comedy.
The Divine Comedy

'Venus, Cupid, Folly and Time - Thirty Years of The Divine Comedy', zo heet de nieuwe compilatie met zowel het beste als enkele nog nooit eerder verschenen nummers van The Divine Comedy.

Neil Hannon is voor dit jubileumjaar diep in zijn archieven gedoken. Negen studioalbums zijn opnieuw gemasterd in Abbey Road, de legendarische studio bekend gemaakt door The Beatles. De negen albums zijn ook allemaal opnieuw verschenen op zowel vinyl als CD. Iedere heruitgave heeft ook een bonus CD gevuld met demo's, B-sides en alternatieve versies van nummers.

De boxset zelf, die maar liefst 23 CD's bevat (!), bundelt de gehele catalogus van de groep. Exclusief voor de boxset zijn de allereerste demo's die Hannon ooit gemaakt heeft, nog voor het begin van The Divine Comedy. Daarnaast staat het eerste "verdwenen" album 'Fanfare for the cosmic muse' in zijn geheel op een aparte CD. Voor iedere fan van de band is deze boxset dus een absolute must-have, en we mogen één fan blij maken met een exemplaar!

Win deze exclusieve box

Luister naar het gesprek met Neil Hannon en geef een antwoord op deze vraag:

The Divine Comedy, de verzamelde werken

The Divine Comedy, de verzamelde werken

Beluister 'Time Out' via Spotify:

Lees ook:

Blijf op de hoogte

Ontdek de beste podcasttips, beluister het meest recente nieuws en doe mee aan exclusieve acties.

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet