Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Alles begint bij luisteren

Radio 1 Sessies

album van de week

Wonderland

Wonderlang: Size matters!

ma 31 aug. - 15:30

Sommige verhalen kun je niet vertellen in een lied van 3 minuten. Nee, soms heb je een episch stuk nodig met een lange intro, een geweldige opbouw, lange solo's of lappen tekst om je boodschap over te brengen. Welke song van minstens 7 minuten wil jij graag horen in 'Wonderland'? Laat het ons weten!
record

Led Zeppelin zette op hun debuutalbum in 1969 een versie van Dazed & Confused die 11'41" duurde en in 1975 volgde Kashmir, 8'37".   Bob Dylan had 8'31" nodig voor zijn single Hurricane waarmee hij zijn jongste plaat aankondigde.  The War On Drugs neemt ons in Thinking Of A Place 11'07" lang mee op een geweldige trip en The End van The Doors klokt af op 11'43" .  Stromae bracht 2 jaar geleden Défiler uit, een vlotte 8'43".  Fela Kuti had vaak een hele LP-zijde nodig om 1 song op te krijgen, ofwel een 25-tal minuten trance.  Four Tet deed 20'24" over hun Morning Side en Miles Davis betovert je 9'22" lang met zijn So What. En Thom Yorke maakte met Subterranea ooit een song van 432 uur lang, ofwel 18 dagen!  

Er zijn zoveel van die geweldige nummers, die vaak te lang duren om op de radio te komen.  Maar daar wil 'Wonderland' wat aan doen!  Elke avond sluiten we ons programma af met een lang lied, onder de titel Wonderlang.  En jij mag dat lied kiezen.  Laat ons hieronder weten welke song van 7 minuten of meer we moeten spelen.

Lees ook:

Lees ook:

Blijf op de hoogte

Ontdek de beste podcasttips, beluister het meest recente nieuws en doe mee aan exclusieve acties.

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet