Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Alles begint bij luisteren

Radio 1 Sessies

album van de week

De bende van Annemie

“Zwangerschapsverlóf? Voor je pasgeboren kind zorgen, is géén vakantie"

do 27 apr. - 12:50

Lynn Van Royen, Kato uit Beau Séjour, de mysterieuze zondagavondreeks op één (en nu ook op Netflix) heeft twee zonen, die ze beide de eerste maanden van hun leven borstvoeding gaf.
“Zwangerschapsverlóf? Voor je pasgeboren kind zorgen is géén vakantie

Tijdens haar zwangerschap van haar zoontje Max was ze bezig met de opnames van Tabula Rasa. Dat is een nieuwe fictieserie van en met Veerle Baetens, die binnenkort op één te zien zal zijn. Vijf weken na de bevalling moest ze nog twee draaidagen doen. Ze gaf volop borstvoeding en zag daar een praktisch probleem in: hoe zou ze dat op de set doen?

Met haar kind en haar lief en “een hele camion vol babyspullen” reed ze naar de plaats van de opnames, een oud huis. De kleedkamers waren ondergebracht in enkele trailers verderop in de straat. Tussen twee borstvoedingen door had ze in principe telkens drie uren om te filmen. In principe, want een regieassistente hield mee de kleine Max in de gaten en als die begon te huilen werd ze verwittigd dat hij honger had en werd de opname even stilgelegd. Op die manier is én de opname én de borstvoeding prima verlopen.

Lees ook:

Blijf op de hoogte

Ontdek de beste podcasttips, beluister het meest recente nieuws en doe mee aan exclusieve acties.

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet