Libelle lanceert haar eerste podcast-reeks ‘Mijn verhaal’

26 mei 2020
Al jaren maakt het magazine Libelle ruimte voor sterke, herkenbare verhalen die je stil doen staan bij het leven. Getiteld ‘Mijn verhaal’. Nu kun je ze niet enkel lezen, maar ook beluisteren. Het resultaat is een unieke podcast-reeks met 6 persoonlijke verhalen volgens hun bekende ‘Mijn Verhaal’-formule.

Aflevering 6: Mama van een kind met Down

Mama Chris vertelt over haar zoon Yens die het syndroom van Down heeft. Hun verhaal samen neemt een spannende start, en groeit vervolgens uit tot een unieke, onbreekbare band.

Meer op libelle.be

Aflevering 5: Rauwe rouw

Vijf jaar geleden verloor Christel haar man. Van de ene op de andere dag stond ze er alleen voor met haar twee kinderen. Samen zoeken ze een weg naar ‘opnieuw gelukkig zijn’.

Meer op libelle.be

Aflevering 4: Parentale ontvoering

Al twee jaar lang strijdt Erik om zijn eigen zoontje te zien. Legolas woont op dit moment bij zijn mama in Peru, zo’n 10 000 kilometer van hier.

Meer op libelle.be

Aflevering 3: Huntington in de familie

Anja’s vader heeft de ziekte van Huntington, een erfelijke aftakelingsziekte. Ook Anja is getest of ze drager is van het gen.‘Huntington in de familie’ is een aflevering van Annelies Dyck.

Meer op libelle.be

Aflevering 2: anonieme adoptie

Monica werd bij de geboorte afgestaan ter adoptie. Pas na een zoektocht van 26 jaar vond ze haar biologische moeder, die anoniem was bevallen in Frankrijk, terug.

Meer op libelle.be

Aflevering 1: als je man je man niet meer is

Sofies man Pol krijgt een hartstilstand. Hij overleeft, maar houdt er zware hersenschade aan over. Hoe moet Sofie verder met een man die eigenlijk haar man niet meer is?

Meer op libelle.be

Meer info vind je op Libelle.be

Lees ook:

Lijst van artikels