Liefdesverdriet op Valentijn? Zo draai je jouw ex een loer

11 februari 2019
Heb je liefdesverdriet en zit je toevallig in de fase van woede? Dan komt het volgende nieuws je zeker van pas. De El Paso zoo in Texas, Amerika, heeft het perfecte antwoord bedacht op de kwaadheid die in je zit.

Zit je met een gebroken hart en kriebelt het om wraak te nemen op je ex? Ga dan even een kijkje nemen op de site van de El Paso zoo in Texas. Je kan hen per mail de naam van je ex bezorgen en zij geven die naam aan een kakkerlak.

En daar stopt het niet. De kakkerlak voederen ze op valentijn aan een bende schattige stokstaartjes. Het glorieuze moment kan je volgen via Facebook live.

 

Het web biedt je bovendien gigantisch veel mogelijkheden om je ex een serieuze loer draaien.

Shitexpress.com

Via de website shitexpress.com kan je iemand letterlijk een drol opsturen. Daar kies je nog van welk dier die drol afkomstig mag zijn. Want volgens de site zijn er “uiteenlopende soorten van excrementen - verschillende geuren, kleuren en consistenties”. Nog even een mooie, misleidende verpakking eromheen en klaar.

Ruindays.com

Wil je iemands dag volledig verpesten? Ga dan naar ruindays.com. Je kan bijvoorbeeld iemand glitterbommen bezorgen. Een pakketje dat, wanneer je het opent, een glitterexplosie veroorzaakt. Dat is verschrikkelijk om op te kuisen.

Op zoek naar meer inspiratie? Kijk gewoon even op het web.

Een poster met een gigantische middelvinger, een geurkaars die zegt naar appelbloesem te geuren, maar eigenlijk naar kak ruikt, voodoo poppetjes,... Er zijn nog oneindig veel manieren om wraak even te ventileren.

Lees ook: