LIVE: Bad Behaviour van School is Cool!

16 oktober 2017
De nieuwe plaat 'Good News' klinkt als een écht feestje, zo merkt Korneel op. Want ook op échte feestjes kan er een beetje gehuild worden, terwijl de glitters nog steeds in het rond vliegen.

Er passeert een nummer van deze band en je weet meteen: dit is School is Cool. Waar komt die eigen sound toch vandaan, lieve Hanne en Johannes? 

Ik denk dat we altijd heel veel goesting, overtuiging en passie kunnen omzetten in de muziek.

Dat al die goesting en passie er nog is, mag bijna een wonder heten. De voorbije jaren zijn niet altijd even makkelijk geweest,. De tweede plaat kreeg niet het verwachte succes en dan was er nog de trieste episode waarbij de band in een rechtzaak verwikkeld raakte met een ex-bandlid. Maar die moeilijke periode had ook haar voordelen, de bandleden kwamen een pak dichter bij elkaar.

We hebben een hele straffe verstrouwensband gekregen. Good News is ook een echte "band"-plaat, we hebben alles samen ingespeeld.

Luister onderaan hoe Johannes vertelt dat hij in het nummer Entertainment zijn sadomasochistisch kantje blootgeef en over hoe Bad Behaviour een break-up beschrijft tussen een bejaarde en zijn oude hond.