Luister naar fifty-fifty tijdens de krokusvakantie

4 maart 2019
Geen Bij Debecker deze krokusvakantie maar wel ‘fifty-fifty’. Een radioprogramma over en door vijftigplussers met Annemie Peeters.

Deze vakantie kan je tussen 9 en 10 luisteren naar fifty-fifty, een interactief radioprogramma met Annemie Peeters. De bedoeling? Het juister in beeld brengen van vijftigplussers. Weg met alle stereotiepen en vooroordelen. Want die staan danig in de weg, bij het zoeken naar een job bijvoorbeeld.

We beginnen de week met het thema werk. Fifty-fifty begon een maand geleden met een ‘aanklacht’ tegen het feit dat vijftigplussers vaak geen (aangenaam) werk meer vinden. Annemie keek rond in haar vriendenkring, stelde vast dat ze een werkende minderheid is en vroeg zich af wat er moet veranderen opdat vijftigplussers aan de slag kunnen blijven, liefst tot hun 67. Maandag vragen we ons af of haar ‘strijd’ wel door elke vijftigplusser wordt geapprecieerd.

Heb je zelf een verhaal om te delen? Laat een reactie achter of stuur een bericht via onze facebookpagina (Fifty-fifty Radio 1)