Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Home

Luister

Podcast

Koken met classics

Bannerafbeelding voor fragment

Seizoen 1, Aflevering 4

John Williams

Met

00:00
00:00

5 maanden geleden

16 min

Neus rond in de orkestrale symfonische romantische keuken van John Williams. Senne Guns gaat voor een epische old-school classic Hollywood schotel. Met herkenbare lepeltjes leitmotiv en handen vol heroïsche kwinten en kwarten begint de keuken heerlijk te geuren. En ook Korngold en Stravinsky schuiven aan de tafel aan.

Koken met Classics

Beste Bill

Seizoen 1, Aflevering 3

Geen recept Belgischer dan dat van Gorki. Senne Guns kookt 'Beste Bill', een song met een melancholisch nasmaak. In zijn kookpotten roert hij een exotische locatie, een zakje niet zo bedoelde kitsch en een jonge en een koppige rocker door elkaar. Een trompetje dat klinkt als een plastieken exemplaar uit een speelgoedwinkel, maakt het af. Het resultaat is een classic die in vele best-of-Gorki-lijstjes opduikt.

3 februari 2022

14 min

Koken met Classics

Rockafeller Skank

Seizoen 1, Aflevering 2

Vandaag stevige kost op het menu: Rockafeller Skank van Fatboy Slim. Senne Guns kookt met een potje punk-attitude, dusty fingers, een zak vol lekkere samples, een snuifje old-skool DJ-skills en een geheim ingrediënt. Tot slot laat hij zijn recept ook los op de Vijfde symfonie van Beethoven. Laat het smaken!

27 januari 2022

16 min

Koken met Classics

Jealous Guy

Seizoen 1, Aflevering 1

Senne Guns onthult het recept achter 'Jealous Guy' van John Lennon. Van de exotische kruiden en de saus die lang genoeg moet sudderen tot het potje pentatoniek, de twee hulpchefs en de exclusieve mise-en-place. Smakelijk!

20 januari 2022

13 min

Alle afleveringen

Blijf op de hoogte

& wees als eerste bij voor tickets, meet and greets of gewoon de nieuwe podcasts.

Volg ons op

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet