Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Home

Luister

Podcast

Touche

Bannerafbeelding voor fragment

Seizoen 10, Aflevering 14

Barbara Sarafian

Met

00:00
00:00

7 maanden geleden

1 uur 44 min

Actrice Barbara Sarafian schreef een boek: 'Mamy Blue'. Daarin leren we niet alleen haar moeder maar vooral ook Barbara beter kennen. Ze groeide op aan de haard tussen kunst, literatuur en muziek dichtbij de natuur en ver van alle burgerlijkheid. De ideale leerschool om zonder diploma toch de grootse actrice te worden die we allemaal kennen.

Touché

Frank Deboosere

Seizoen 10, Aflevering 13

Buiten zijn vakgebied is weerman Frank Deboosere tot weinig te verleiden, maar daarbinnen is hij graag ambassadeur. Zo is hij al jaren peter van de ‘Dag van de Wetenschap’. Want wie kan nog zonder wetenschap? Het coronavirus, de klimaatproblematiek en de ziekte kanker: allemaal hebben ze baat bij het voortschrijdend inzicht van de wetenschap.

28 november 2021

1 uur 43 min

Touché

Mohamed Ouaamari

Seizoen 10, Aflevering 12

Mohamed Ouaamari is schrijver, columnist en online eindredacteur van Canvas. Hij werd geboren in het beruchte jaar 1991, het jaar waarin Antwerpen zijn zwartste zondag beleefde, deze week precies dertig jaar geleden. Hoe hij die dertig jaren is doorgekomen, schreef hij neer in zijn boek ‘Groetjes uit Vlaanderen’.

22 november 2021

1 uur 44 min

Touché

André Pelgrims

Seizoen 10, Aflevering 11

André Pelgrims is al dertig jaar lang gespecialiseerd in groepsdynamica. Ons hele leven maken we deel uit van verschillende groepen: het gezin, de school, het werk, de vrienden, de maatschappij. De kunst is om binnen die groep helemaal jezelf te kunnen zijn. Iets wat ook voor de expert ter zake niet altijd even eenvoudig bleek . Een bazige vaderfiguur, een doorgedreven verantwoordelijkheidsgevoel en een overdreven discipline zorgden ervoor dat hij al meermaals uit de bocht ging.

14 november 2021

1 uur 44 min

Alle afleveringen

Blijf op de hoogte

& wees als eerste bij voor tickets, meet and greets of gewoon de nieuwe podcasts.

Volg ons op

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet