Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Home

Luister

Podcast

Touche

Bannerafbeelding voor fragment

Seizoen 10, Aflevering 25

Selah Sue

Met

21:17

21:17

6 maanden geleden

1 uur 44 min

Selah Sue omschrijft zichzelf als openhartig, aards en eeuwig op zoek naar verlichting. Veertien jaar lang vertrouwde ze op antidepressiva om zich goed te voelen, maar nu probeert ze het zonder. Een therapie met psychedelische truffels moet de overgang verzachten. Wie is Sanne Putseys écht en hoeveel van haar persoonlijkheid werd bepaald door medicatie? Zal ze ooit helemaal pillenvrij door het leven kunnen? En word je stabieler met ouder worden?

Touché

Dena Vahdani

Seizoen 10, Aflevering 24

Op het podium omschrijft Dena Vahdani zichzelf als ‘comédienne, Iranienne en lesbienne’. Achter de schermen vertaalt zich dat in ‘grappig, poëtisch en emotioneel’. Ze had het boek ‘Persepolis’ van Marjane Satrapi nodig om de vlucht van haar ouders voor het Iraanse regime volledig te begrijpen. Maar hoe moet het verder? Wat is ‘vrijheid’ voor haar? Wat heeft ze met het eurosongfestival? En op welke manier wil ze haar leven upgraden?

13 februari 2022

1 uur 46 min

Touché

Frank Vander linden

Seizoen 10, Aflevering 23

Frank Vander linden is al dertig jaar frontman van De Mens. Maar wat voor mens is de mens achter De Mens? Zelf omschrijft hij zich als iemand die elke dag wel enkele seconden tekort schiet: Als vader, als vriend, als huishouder, als praktisch functionerende mens. Maar hoe moet het verder? Wat wil hij de nieuwe lichting muzikanten graag meegeven? Hoe moeilijk is het zingen over de liefde? En hoe bereidt hij zich voor op zijn zestigste verjaardag?

6 februari 2022

1 uur 44 min

Touché

Rob van Essen

Seizoen 10, Aflevering 22

Hij omschrijft zichzelf als ‘mens, met een partner en vrienden’. Zijn jonge leven bracht hij door in een streng gereformeerd gezin wat van hem een kwezelachtig jongetje maakte. Hij kreeg te kampen met levensangst. Schrijven werd zijn redding en dat doet hij nu al vijfentwintig jaar. Maar hoe moet het verder? Waarom moeten we meer klassiekers lezen? En hoe is het om de verloofde wederhelft te zijn van Lize Spit?

30 januari 2022

1 uur 41 min

Alle afleveringen

Blijf op de hoogte

Ontdek de beste podcasttips, beluister het meest recente nieuws en doe mee aan exclusieve acties.

Volg ons op

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

VRTNU wordt VRTMAX

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet