Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Home

Luister

Podcast

Touche

Bannerafbeelding voor fragment

Seizoen 10, Aflevering 26

Niña Weijers

Met

22:51

22:51

5 maanden geleden

1 uur 45 min

Schrijfster Niña Weijers had al van kinds af een grote drang naar autonomie. ‘Zelf doen’ werd niet voor niets de titel van haar nieuwe bundel. Ze nam een voorbeeld aan Madonna, in plaats van literatuur te bestuderen ging ze zelf schrijven en nu is ze ook zelf moeder geworden. Maar hoe moet het verder? Kan je het als moeder helemaal zelf doen? Is vriendschap een onderschatte vorm van liefde? En hoe definieert ze het vaderschap van Arnon Grunberg?

Touché

Selah Sue

Seizoen 10, Aflevering 25

Selah Sue omschrijft zichzelf als openhartig, aards en eeuwig op zoek naar verlichting. Veertien jaar lang vertrouwde ze op antidepressiva om zich goed te voelen, maar nu probeert ze het zonder. Een therapie met psychedelische truffels moet de overgang verzachten. Wie is Sanne Putseys écht en hoeveel van haar persoonlijkheid werd bepaald door medicatie? Zal ze ooit helemaal pillenvrij door het leven kunnen? En word je stabieler met ouder worden?

20 februari 2022

1 uur 44 min

Touché

Dena Vahdani

Seizoen 10, Aflevering 24

Op het podium omschrijft Dena Vahdani zichzelf als ‘comédienne, Iranienne en lesbienne’. Achter de schermen vertaalt zich dat in ‘grappig, poëtisch en emotioneel’. Ze had het boek ‘Persepolis’ van Marjane Satrapi nodig om de vlucht van haar ouders voor het Iraanse regime volledig te begrijpen. Maar hoe moet het verder? Wat is ‘vrijheid’ voor haar? Wat heeft ze met het eurosongfestival? En op welke manier wil ze haar leven upgraden?

13 februari 2022

1 uur 46 min

Touché

Frank Vander linden

Seizoen 10, Aflevering 23

Frank Vander linden is al dertig jaar frontman van De Mens. Maar wat voor mens is de mens achter De Mens? Zelf omschrijft hij zich als iemand die elke dag wel enkele seconden tekort schiet: Als vader, als vriend, als huishouder, als praktisch functionerende mens. Maar hoe moet het verder? Wat wil hij de nieuwe lichting muzikanten graag meegeven? Hoe moeilijk is het zingen over de liefde? En hoe bereidt hij zich voor op zijn zestigste verjaardag?

6 februari 2022

1 uur 44 min

Alle afleveringen

Blijf op de hoogte

Ontdek de beste podcasttips, beluister het meest recente nieuws en doe mee aan exclusieve acties.

Volg ons op

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

VRTNU wordt VRTMAX

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet