Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Home

Luister

Podcast

Touche

Bannerafbeelding voor fragment

Seizoen 10, Aflevering 27

Josse De Pauw

Met

01:42

01:42

4 maanden geleden

1 uur 44 min

Josse De Pauw wordt 70 en dat viert hij met ‘Rhapsody’: een muzikale theatervoorstelling gebaseerd op de gesprekken van Wim Kayzer over de schoonheid en de troost. Wat maakt dit leven de moeite waard? Een vraag die ook hem al jaren bezighoudt. De schoonheid kreeg hij aangereikt door zijn talrijke vrienden. Voor de troost zorgt hij vaak zelf, met zijn rake teksten en wijze uitspraken. Maar hoe moet het verder? Waarom is de Morvan zijn toevluchtsoord geworden? En welke strijd wil hij nog aangaan?

Touché

Niña Weijers

Seizoen 10, Aflevering 26

Schrijfster Niña Weijers had al van kinds af een grote drang naar autonomie. ‘Zelf doen’ werd niet voor niets de titel van haar nieuwe bundel. Ze nam een voorbeeld aan Madonna, in plaats van literatuur te bestuderen ging ze zelf schrijven en nu is ze ook zelf moeder geworden. Maar hoe moet het verder? Kan je het als moeder helemaal zelf doen? Is vriendschap een onderschatte vorm van liefde? En hoe definieert ze het vaderschap van Arnon Grunberg?

6 maart 2022

1 uur 45 min

Touché

Selah Sue

Seizoen 10, Aflevering 25

Selah Sue omschrijft zichzelf als openhartig, aards en eeuwig op zoek naar verlichting. Veertien jaar lang vertrouwde ze op antidepressiva om zich goed te voelen, maar nu probeert ze het zonder. Een therapie met psychedelische truffels moet de overgang verzachten. Wie is Sanne Putseys écht en hoeveel van haar persoonlijkheid werd bepaald door medicatie? Zal ze ooit helemaal pillenvrij door het leven kunnen? En word je stabieler met ouder worden?

20 februari 2022

1 uur 44 min

Touché

Dena Vahdani

Seizoen 10, Aflevering 24

Op het podium omschrijft Dena Vahdani zichzelf als ‘comédienne, Iranienne en lesbienne’. Achter de schermen vertaalt zich dat in ‘grappig, poëtisch en emotioneel’. Ze had het boek ‘Persepolis’ van Marjane Satrapi nodig om de vlucht van haar ouders voor het Iraanse regime volledig te begrijpen. Maar hoe moet het verder? Wat is ‘vrijheid’ voor haar? Wat heeft ze met het eurosongfestival? En op welke manier wil ze haar leven upgraden?

13 februari 2022

1 uur 46 min

Alle afleveringen

Blijf op de hoogte

& wees als eerste bij voor tickets, meet and greets of gewoon de nieuwe podcasts.

Volg ons op

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet