Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Home

Luister

Radio 1 Select

De ochtend

Ilse liebens geeft snelcursus harry styles hij is gewoon steengoed

Ilse Liebens geeft snelcursus Harry Styles: "Hij is gewoon steengoed"

Door De Ochtend
Bannerafbeelding voor fragment

1 maand geleden

6 min

Vanavond treedt de razend populaire Harry Styles op in het Sportpaleis in Antwerpen. Tientallen fans staan al sinds gisterenavond aan te schuiven om vanavond op de eerste rij te kunnen staan. Maar wat maakt hem zo waanzinnig populair? En vanwaar kan je hem kennen? Muziekkenner Ilse Liebens geeft een snelcursus in 'De Ochtend'.


"Je kan Harry Styles kennen van de boyband One Direction" vertelt Liebens. "Meestal loopt dat niet zo goed af: artiesten die een serieuze popcarrière hebben uitgebouwd nadat ze in een boyband of andere constructie zaten.  Maar bij Styles lukte dat wel: want hij is gewoon steengoed."


Ook Liebens beschouwt zichzelf als een fan. "Ik ben niet meer zo jong, maar het is gewoon goede muziek, dus ik luister er ook naar. Ik zou dus perfect met iemand van 14, 15 of 16 jaar naar het Sportpaleis kunnen gaan: dat kan gewoon allemaal samen. Daarnaast is hij als persoon ook heel erg aantrekkelijk. Hij is een jonge man die voor heel veel dingen staat, los van zijn muziek."


Ook als model en acteur scoort Styles trouwens. "Hij heeft bijvoorbeeld in 'Dunkirk' van Christopher Nolan meegespeeld, maar ook in een Marvel-film. Dat zijn twee werelden, maar hij doet dat en hij doet dat goed. Dat komt omdat hij authentiek is in alles wat hij doet."


Meer weten? (Ja, natuurlijk) Luister hierboven!


© Lily Redman (via Wikimedia Commons)

Meer artikels

Gerelateerde Programma's

Blijf op de hoogte

Ontdek de beste podcasttips, beluister het meest recente nieuws en doe mee aan exclusieve acties.

Volg ons op

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

VRTNU wordt VRTMAX

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet