Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Home

Luister

Radio 1 Select

De wereld van sofie

Chef kok seppe nobels ik ben tegen groenten garen in water met zout

Chef-kok Seppe Nobels: “Ik ben tegen groenten garen in water met zout”

Door De Wereld van Sofie
Bannerafbeelding voor fragment

2 maanden geleden

10 min

Als je groenten gaart in “gezout water”, gaat al je smaak van je groenten weg, en dan blijft er een plat afkooksel over. Dat is de mening van chef-kok Seppe Nobels.  In 2015 werd zijn ‘Graanmarkt 13’ uitgeroepen tot beste ‘groentenrestaurant’ van Vlaanderen.  En hij werd ook nog maar net bekroond voor zijn Antwerpse Instroom Academy, een project dat vluchtelingen begeleidt naar de horeca-arbeidsmarkt.


De uitzondering? Dat zijn aardappelen. Die mag je wel koken in water met zout, zegt Nobels in 'De Wereld van Sofie'.


Hoe je de perfecte aardappel bereidt? Luister hierboven.

Meer artikels

Gerelateerde Programma's

Blijf op de hoogte

& wees als eerste bij voor tickets, meet and greets of gewoon de nieuwe podcasts.

Volg ons op

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet