Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Alles begint bij luisteren

Radio 1 Sessies

album van de week

classic album van de week

ontbreekwoordenboek

Home

Luister

Radio 1 Select

De wereld van sofie

Chef kok seppe nobels ik ben tegen groenten garen in water met zout

Chef-kok Seppe Nobels: “Ik ben tegen groenten garen in water met zout”

Door De Wereld van Sofie

Bannerafbeelding voor fragment

2 jaar geleden

10 min

Als je groenten gaart in “gezout water”, gaat al je smaak van je groenten weg, en dan blijft er een plat afkooksel over. Dat is de mening van chef-kok Seppe Nobels.  In 2015 werd zijn ‘Graanmarkt 13’ uitgeroepen tot beste ‘groentenrestaurant’ van Vlaanderen.  En hij werd ook nog maar net bekroond voor zijn Antwerpse Instroom Academy, een project dat vluchtelingen begeleidt naar de horeca-arbeidsmarkt.


De uitzondering? Dat zijn aardappelen. Die mag je wel koken in water met zout, zegt Nobels in 'De Wereld van Sofie'.


Hoe je de perfecte aardappel bereidt? Luister nu.

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde programma's

Blijf op de hoogte

Ontdek de beste podcasttips, beluister het meest recente nieuws en doe mee aan exclusieve acties.

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet