Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Peter De Graef is een échte crocs-liefhebber: "Dat comfort van crocs kan je niet uitleggen, dat moet je ervaren"

Afbeelding voor fragment: Peter De Graef is een échte crocs-liefhebber: "Dat comfort van crocs kan je niet uitleggen, dat moet je ervaren"
4 dagen geleden

Er is de voorbije weken al heel wat gediscussieerd over kledingvoorschriften. Hoofddoeken enerzijds, schooloutfits anderzijds. Wat is gepast op welke plek, die discussie. Zeer interessant. Maar er is een paralleldiscussie aan de gang ondertussen: over wat in godsnaam modehuis Balenciaga bezield heeft om crocs op hakken uit te brengen? Crocs: die superhandige, verderlichte, ventilatievriendelijke, kleurrijke plastic sandaal. Al járen een doorn in het oog van vele fashionista's, maar tegelijk aanbeden door de comfortzoekers onder ons. Balenciaga heeft nu onder zo'n fel ding een zwarte hak gezet. 

Acteur en theatermaker Peter De Graef is alvast grote gróte fan van de croc, die moet wat hem betreft zeker niet op de schop! Hij betuigde zijn grote liefde ervoor bij reporter Brecht Devoldere. "Dat comfort van crocs kan je niet uitleggen, dat moet je ervaren. Het is alsof je op blote voeten loopt, maar je bent toch beschermd", aldus De Graef. 

Volgende fragmenten:

Laatste nieuwtjes

Gerelateerde Programma's