Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Sven: "Er zijn veel redenen om naar hoeren te gaan, in mijn geval is dat louter omwille van de schoonheid van vrouwen"

Door De Wereld van Sofie
12 dagen geleden
11 min
Volgende afleveringen afspelen

Er kleeft een geweldig stigma aan de job van sekswerkers en ook aan al wie sekswerkers opzoekt: klanten die hun plezier vinden in de betaalde liefde. Het is niet makkelijk om ervoor uit te komen dat je dat graag doet, maar Sven* was wel bereid om erover te vertellen in 'De Wereld van Sofie'. Al 30 jaar lang gaat hij "naar de hoeren", zoals hij dat zelf zegt.
Sven vond de prijs-kwaliteitverhouding de eerste keer fantastisch en dat heeft hem ertoe bewogen om terug te gaan. Het heeft hem al handenvol geld gekost, maar het is elke cent waard geweest. "Mijn partners hebben niets te maken met mijn zin in andere vrouwen. Het is niet uit een gebrek aan seks of kwaliteit ervan geweest dat ik prostituees bezoek. Het is louter omwille van de schoonheid van vrouwen."
"Na verloop van tijd zoek je oorden op waar je ook kan praten met elkaar", vertelt Sven ook. "Doorgaans hebben de vrouwen ook een inspanning gedaan om er aantrekkelijk uit te zien, en er is iets erotiserend aan een goed gesprek met een vrouw die er aantrekkelijk uitziet. Ik ben ervan overtuigd dat het beter is dan therapie."
Beluister zijn getuigenis hierboven.
* Sven is een schuilnaam, zijn verhaal werd naverteld 

 

 

Meer artikels

Gerelateerde Programma's