Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Logo Radio1

Luister

Programma's

Playlists

Podcasts

Contact

Download Radio 1 app

Muziek

Radio 1 Select

Radio 1 Classics

Radio 1 Sessies

Vox Top 3

Win

Kijk Live

Nieuwsbrief

Home

Luister

Radio 1 Select

De wereld vandaag

Peter vandenbempt over de komst van marc overmars naar antwerp de timing is verkeerd dit is veel te snel

Peter Vandenbempt over de komst van Marc Overmars naar Antwerp: "De timing is verkeerd, dit is veel te snel"

Door De Wereld Vandaag
Bannerafbeelding voor fragment

2 maanden geleden

7 min

Het stof rond de aanstelling van Marc Overmars bij Antwerp zal niet gauw gaan liggen. Dat de club nu voor de Nederlander kiest, zorgt voor een schokeffect in het Belgische voetbal. "Het is gewoon veel en veel te snel na wat er is gebeurd" zegt Peter Vandenbempt in 'De Wereld Vandaag'. "Het is veel te snel voor de slachtoffers van het grensoverschrijdend gedrag en voor Marc Overmars zelf."


"Als je dat jarenlang hebt gedaan, als dat allemaal klopt, dan heb je toch problemen. Ik had begrepen dat hij toch ergens had gezegd dat hij aan zichzelf ging werken, ik denk niet dat dat op anderhalve maand voor elkaar is."


"Dus ik zou in zijn plaats toch een veel langere periode hebben ingelast waarin ik met mezelf en mijn omgeving in het reine zou komen en daarna weer aan de slag gaan. In dat opzicht is dat het meest ongelukkige in deze zaak: de timing, dat het veel te snel is."


"Langs de andere kant hoor je bij de mensen van Antwerp ook dat als zij zouden wachten tot de storm is gaan liggen en Marc Overmars eventueel weer klaar is om aan de slag te gaan, hij voor Antwerp niet meer haalbaar zal zijn."


Beluister de reactie van Peter Vandenbempt hierboven.

 

Meer artikels

Gerelateerde Programma's