Mauro Pawlowski en Tsar B halen hun beste Fries boven. Luister naar hun cover van 'Wer Bisto'!

7 oktober 2020
Naar aanleiding van hun recente (en geslaagde) samenwerking 'Devil Baby', waren Justine Bourgeus (Tsar B) en Mauro Pawlowski te gast in 'Wonderland'. Ze speelden niet alleen dat nummer 'Devil Baby' voor de allereerste keer live, maar brachten ook een prachtige versie van het nummer 'Wer Bisto'.

Voor Tsar B betekent de samenwerking een eerste teaser van haar nieuwe EP 'Unpaintable', die overigens uitkomt op 30 oktober. Voor Mauro was het een extra stap op weg naar zijn nieuwe soloplaat 'Eternal Sunday Drive'. Luister en kijk hieronder naar de allereerste live versie van 'Devil baby', dat het duo vandaag opnam in onze studio.

Bekijk hun live versie van 'Devil Baby':

Ik heb Mauro al verschillende keren zien optreden, en wou al lang eens met hem samenwerken.
Tsar B

Naar aanleiding van de LageLandenLijst vroegen we hen om ook een cover te brengen van een Nederlandstalig nummer. Vorige week hadden we zo Gianni Marzo te gast, die zijn twist gaf aan 'De rode heuvel' van Wim De Craene. Mauro en Justine kozen voor  Wer bisto' van Twarres, een Fries nummer. Een unieke keuze, aangezien de tekst geen zuiver algemeen Nederlands is. “Het was een gezamelijke beslissing, waardoor we ook hopen dat het nummer een plaatsje krijgt in de uiteindelijke lijst.”

Bekijk de cover van 'Wer bisto':