Miles Kane live bij Ayco

19 april 2022
© VRT
Miles Kane kwam langs bij Ayco in de studio. De Britse zanger treedt dinsdagavond op in Het Koninklijk Circus in Brussel en gaf al een voorproefje in de studio met 'Nothing's Ever Gonna Be Good Enough'

Miles Kane begon ooit bij 'The Rascals' en richtte nadien met Alex Turner ('Arctic Monkeys') de groep 'The Last Shadow Puppets' op. In januari bracht de zanger een nieuw solo-album uit, 'Change The Show', minder glamoureus als anders maar met meer soul. Hij laat op deze manier een andere kant van zijn persoonlijkheid zien. "Elk album weerspiegelt waar je op dat moment staat in het leven. Zowel mentaal als muzikaal." 

Lees verder onder de foto's

Miles Kane heeft al een succesvolle carrière achter de rug, maar hij blijft met zij voeten op de grond. "Ik denk dat als je ouder wordt het makkelijker is om te navigeren door de rollercoaster van het leven." Op zijn album is dan ook het nummer 'Coming of age' terug te vinden. Miles sprak over ups en downs maar momenteel gaat het goed. Hij mag weer op het podium staan en het beloofd een knaller te worden, volgens hem dan toch.

Beluister het gesprek met Miles Kane bij Ayco via Radio 1 Select

Bekijk hieronder de video van de livesessie bij Ayco

Lees ook