Nieuwe Feiten podcast

8 april 2019
Deze podcast zorgt voor jouw dagelijkse dosis aan Nieuwe Feiten. Lieven Vandenhaute gaat iedere weekdag op zoek naar nieuws dat verbijstert, verbaast of verwondert. Tweet met ons mee #NieuweFeiten.

Zwitserland schaft de strategische koffievoorraad af - Ontdekking van België - Er bestaat zoiets als a-fantasie: mensen zonder geestesoog - Bij de klank 'a' zien de meeste mensen rood. Middagjournaal van Johan Terryn.
Gasten: Babette Moonen, Sander van Hoorn, Céline Gillebert en Mark Dingemanse.

Julian Assange is opgepakt - Kijken naar een zwart is als kijken naar het einde der tijden - Clitoris van de dolfijn lijkt sterk op die van de mens - Elektrostimulatie kan uw geheugen verbeteren. Middagjournaal van Johan Terryn.
Gasten: Merijn De Waal, Leen Decin, Dirk Draulans en Paul Boon.

Nieuwe dodelijke schimmel bedreigt onze ziekenhuizen - Indiase partijen hebben elk een symbool, zoals een strijkijzer of een stoomkoker - Christelijke jongeren willen dat Nederland prostitutie criminaliseert naar Zweeds model - Paul Severs begon zijn carrière bij een pater: Pater Pax. Middagjournaal van Johan Terryn.
Gasten: Katrien Lagrou, Aletta André, Magaly Rodriguez Garcia en André Vermeulen.

Gaat het rekeningrijden ons wel of niet geld kosten - Denen die willen scheiden, moeten voortaan op cursus - Tandarts in Amsterdam houdt speekselspreekuur - Fiat verlaagt gemiddelde CO2-uitstoot met 4 gram zonder iets aan de auto's te veranderen. Middagjournaal van Johan Terryn.
Gasten: Stef Proost, Marcel Burger, Marja Laine en Mathias Bienstman

Britse politici volgen alleen hun partijgenoten op Twitter - Nederland heeft last van vandalistische kauwen - Coucou De France - Disney is gevaarlijk. Middagjournaal van Johan Terryn.
Gasten: Harry De Paepe, Jan Desmet, Alex Vizorek en Babette Moonen. 

Theresa May wil de Brexit uitstellen tot 30 juni, maar zal dat mogen van de EU? - Ontdekking van België - Het thuisvoordeel van voetbalploegen kan bij te hoge stress omslaan in thuisnadeel - 25 jaar na de genocide in Rwanda mogen alleen de Tutsi's rouwen. Middagjournaal van Nico Dijkshoorn.
Gasten: Hendrik Vos, Sander van Hoorn, Filip Boen en Marie Bamutese & Peter Verlinden.

Dat het klimaatakkoord van Parijs maar 5 honderdste graad winst oplevert, zoals Thierry Baudet beweert, is niet waar - 70% van wat er in uw winkelkar ligt kost iets dat eindigt op een 9 - Fellatio zou kunnen helpen tegen miskramen - De bataat is de nieuwe patat. Middagjournaal van Nico Dijkshoorn.
Gasten: Joris Meys, Gino Van Ossel, Tess Meuleman en Seppe Nobels.

Volgens nieuwe gezondheidslabels is diepvriesfriet gezonder dan gerookte zalm - Canada warmt dubbel zo snel op als de rest - Nieuwe uitdager van Donald Trump is nog geen veertig en gay - In Nederlands Limburg is de jacht op de wasbeer geopend. Middagjournaal van Nico Dijkshoorn.
Gasten: Evelyn Mertens, Pieter Boussemaere, Michiel Vos en Sil Janssen.

Wil je graag een oudere podcast van Nieuwe Feiten beluisteren? Klik hieronder