Nigel Williams: "Hoe korter Trumps werkdag, hoe veiliger de wereld!"

11 januari 2018
Steve Bannon is ver-bannen uit het Witte Huis en verder. Reden genoeg voor Nigel Williams om de minuut van Hautekiet te kapen.

Steve Bannon: een man die er uit ziet als een figurant uit de film 'Der Untergang' en die ene nonkel die niet te dicht bij de kinderen mag komen op familiefeesten, is nergens meer welkom. Hij is aan de kant gezet door 'stabiel genie' Donald Trump, omdat er maar plaats is voor één haan in het 'kiekenkot' dat het Witte Huis is geworden. En nu is Steve ook niet meer welkom bij 'Breitbart News', een site waarvan mensen die lezersbrieven naar Het Laatste Nieuws sturen zeggen: "Amai, dat is er over!".

Zijn commentaar op de kinderen en schoonzoon van Trump in het boek 'Fire and Fury' heeft Steve de das om gedaan. De Alt-right-posteerboy, Bannon The Barbarian, de ex-marineofficier, is tot zinken gebracht door een brutale politieke cultuur die hij zelf heeft helpen installeren.

Nog nieuws uit het Witte Huis: er is uitgelekt dat Donald Trump een steeds kortere werkdag maakt. En daarin, dames en heren, ligt onze hoop. Want hoe korter zijn werkdag, hoe veiliger de wereld.