Onze luisteraars delen hun verdriet op allerlei kanalen

22 april 2016
Het overlijden van Prince wekt niet alleen reacties los bij zijn collega's of journalisten. Ook heel wat fans en luisteraars tonen hun verdriet. Dat doen ze op allerlei plaatsen. Hieronder vind je een verzameling van de mooiste reacties op onze kanalen.

Tijdens onze uitzendingen

Jan Ducheyne is DJ op Theater aan Zee en zag Prince in 1987 aan het werk. Het was het tweede concert van zijn leven. Als zeventienjarige liet dat een grote indruk na. H ij haalt met Jan Hautekiet herinneringen op.

Steven De Weirdt is een wild verzamelaar en fan. Zijn interesse gaat vooral uit naar de befaamde kluis. Zit ze vol met geheime opnames? Hier hoor je zijn mening.

Steven liet bij Ayco weten dat Prince echt wel meer nummers heeft dan Purple Rain alleen. Beluister hier zijn volledige betoog.

Stefaan zat als Anderlechtsupporter in een bus vol supporters van AA Gent. Toen hij die iets hoorde zeggen over Prince hoopte hij op een nieuw optreden op het Sint-Pietersplein in Gent. De echte reden van de vermelding werd echter snel duidelijk. Je hoort het hele verhaal hier.

 

Op onze Facebookpagina

Kort na het overlijden deelden we een artikel van De Redactie op onze pagina. Er kwamen direct heel wat emotionele reacties. Daaruit blijkt ook snel er in veel huiskamers wel wat tranen vloeien. Maar de bewondering voor de man overheerst!

 

Op Twitter

@radio1be @stubru terrible news, 2016 is not a good year for the stars

— Car55 (@thisiscar55) 21 april 2016

Can you make it rain any harder? https://t.co/S0igW4mxtD

— Mark Coenen (@Coenvas) April 22, 2016

Gehoord in de auto op weg naar huis #RIPPrince All good things , they say, never last ...Wat een klop. Eerst Bowie, nu Prince ...@radio1be

— Caroline Copers (@ABVV_CCopers) April 21, 2016

@radio1be Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Mijn groot idool!

— Antoon Graphics (@antoonstessels) April 21, 2016