Opgewarmde kost

25 december 2015
We hadden als titel ook ‘Greatest Hits’ of ‘Best of’ kunnen kiezen, maar ‘Opgewarmde kost’ klinkt veel beter.

Geef toe: spaghetti bolognese of tomatensoep met ballekes is de dag nadien dubbel zo lekker. Vandaar dat het ons een goed idee leek om een aantal van onze favoriete gesprekken nog eens opnieuw te laten horen.

Rik Coolsaet over terrorisme uit grootmoeders tijd en hoe dat verdacht veel lijkt op wat we vandaag meemaken. Een gesprek van bijna een jaar geleden over een angstpsychose van een eeuw geleden en toch onwaarschijnlijk actueel.

Hetty Helsmoortel over onze vrienden, de bacteriën. Over wat ze niet verteld heeft bij Bart Schols in De Afspraak, over die ene vraag waar ze het antwoord niet op wist toen ze bij ons te gast was en de vraag waar ze het antwoord niet op wist toen ze in Nieuwe Feiten te gast was om de vraag te beantwoorden waar ze bij ons het antwoord niet op wist. Bent u nog mee?

Peter Vandermeersch over de ondraaglijke schoonheid van rugby.

Midas Dekkers over de liefde van de kat voor een kartonnen doos.

Na de kerstvakantie eten we terug live.