Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Alles begint bij luisteren

ontbreekwoordenboek

Radio 1 Sessies

album van de week

classic album van de week

Nieuwe Feiten

Over de 10 geboden van de Italiaanse gastronomie

di 10 sep. - 4:11

Over de 10 geboden van de Italiaanse gastronomie

Laten we aannemen dat u geen kwak ketchup over uw spaghetti gooit. U bent tenslotte geen Amerikaan.  Maar als u pasta kookt, doet u dan een scheutje olijfolie in het water, tegen het plakken? Maakt u wel eens pasta met kip? Spaghetti Bolognese?

Dan zondigt u net zo goed tegen de 10 geboden van de Italiaanse gastronomie, zoals die zijn opgesteld door de Academia Barilla (met één c), het "eerste internationale centrum gewijd aan de ontwikkeling en de bevordering van de Italiaanse gastronomische cultuur."

Benieuwd of de Genks-Italiaanse kok Peppe Giacomazza zich ooit bezondigd heeft aan een Fettucine Alfredo. Of aan godbetert rood-wit geblokte tafelkleedjes.

Lees ook:

Blijf op de hoogte

Ontdek de beste podcasttips, beluister het meest recente nieuws en doe mee aan exclusieve acties.

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet