Politie achtervolgde de Romeo's

24 januari 2017
Chris Van Tongelen, bekend van Familie en één derde van De Romeo's, reed een paar jaar geleden terug na een optreden op de Bierfeesten in Oudenaarde. Op weg naar huis merkte hij plots dat hij al een hele tijd achtervolgd werd. Een bizarre ervaring...
Chris Van Tongelen reed als passagier van Gunther Levi mee terug na het optreden op de Bierfeesten. De seizoensfinale van Familie was het weekend ervoor op televisie geweest en ter hoogte van De Pinte merkten beide heren op dat ze achtervolgd worden.
Op een rondpunt komt de wagen die achter hen reed wel heel erg dicht. Het bleek om een politiewagen te gaan die hen staande hield. De agenten vroegen om hun papieren en keerden terug naar hun politiewagen. 

Ben jij nu met June getrouwd? 

Zeker tien minuten verstreken zonder dat de agenten terug naar de twee zangers gingen. Chris grapte nog tegen Gunther: "Waarschijnlijk willen ze gewoon weten of jij nu met June getrouwd bent."
Plots gingen de twee voordeuren van hun auto open en er werd een papier de auto in geduwd waarop stond: "Mogen wij een handtekening van jullie?" Chris en Gunther wisten niet wat er gebeurde en de agente vroeg aan Gunther of hij nu echt getrouwd was met June, met hilariteit tot gevolg. 
Nadien bleek dat de twee agenten de papieren van Chris en Gunther wilden om zeker te zijn dat ze de juiste personen voor zich hadden. Toch kregen ze niet alle papieren terug, het inschrijvingsbewijs was verloren. Na meer dan een uur zoeken in de politiecombi vonden ze het papier terug tussen de passagiersstoel en de versnellingsbak. Eind goed al goed!