Radio 1-app: luister, kijk, ontdek en reageer!

24 januari 2022
Luister en kijk live naar je favoriete programma. Check de meest recente radiofragmenten via Radio 1 Select. Ontdek ons uitgebreide podcastaanbod en onze digitale streams. Reageer op programma’s en volg het belangrijkste nieuws van de dag op de voet.

Met de Radio 1-app neem je de meest recente radiofragmenten, de beste podcasts en het meest recente nieuws overal mee naartoe. Luister naar wat je wil, waar je wil en hoe lang je het wil horen.

Een nummer gehoord waarvan je de uitvoerder wil kennen? Doorzoek onze playlists! Op zoek naar een specifiek radiofragment? Zoek het op via Radio 1 Select, herbeluister ze op een gemakkelijke manier en deel ze vanuit de app met je familie, vrienden of collega’s.

Reageren op een programma gaat supersnel, en via onze digitale streams, Radio 1 Classics en Radio 1 Lage Landenlijst, kan je ook non-stop naar muziek luisteren.

Maak kennis met ons uitgebreide podcastaanbod, met o.a. 'Het Mirakel van Schuman', 'Classics Helden' en onze gloednieuwe podcasts ‘Parallel’, 'Koken met Classics' en 'Ouder'.

Ontdek het zelf!

Download de Radio 1-app voor iOs of Android