Tijdelijk ongemak Tune-in opgelost

7 december 2016
De VRT streams zijn opnieuw beschikbaar voor luisteraars die via TuneIn naar ons aanbod luisteren. Zonder reclame van derden en binnen het kader waarin VRT werkt.

Ook in audiosystemen zoals Sonos, Samsung, Denon, Heos, enz... die voor hun aanbod een beroep doen op TuneIn zijn de VRT streams opnieuw actief.

Radiomanager Els Van de Sijpe: "Onze luisteraars houden van onze sterke radiomerken Radio 1, Radio 2, Klara, Studio Brussel, MNM. VRT wil daarom met zijn aanbod aanwezig zijn op alle platformen die onze luisteraars gebruiken, op een correcte manier en binnen het kader waarin VRT werkt. Daarover hebben we met TuneIn afspraken gemaakt, en we zijn tevreden dat ons aanbod nu ook via hun platformen opnieuw te beluisteren is."

"Uiteraard kunnen digitale luisteraars ook terecht op onze eigen digitale platformen. Digitaal en mobiel luisteren kan steeds via radioplus.be of via de mobiele apps van onze radiozenders (in elke app zijn ook alle VRT-zenders beschikbaar). Ook via de websites van onze radiozenders krijg je gemakkelijk toegang tot onze streams."

Bron: vrt.be

Radio 1 Select